Retourneren

Wil je een item retourneren? Dat vinden wij natuurlijk jammer, maar items die uit voorraad worden geleverd kun je via onderstaande retourprocedure retourneren.
Items die op bestelling zijn gemaakt kunnen in principe niet worden geretourneerd, maar ik wil altijd met je op zoek gaan naar een oplossing. Neem je dan even contact met me op?

Retourprocedure

  1. Meld je retour aan via info@ooakikids.nl.
  2. Geef in de mail aan welk(e) item(s) je retourneert. We zouden het fijn vinden als je de reden waarom je retourneert ook noemt.
  3. Je kunt je item retourneren in de door ons verzonden verpakking.
  4. Meld je retourzending aan bij een PostNL aflever punt en bewaar het verzendbewijs. De dichtstbijzijnde PostNL-locatie vind je op www.postnl.nl/locatiewijzer. Kosten van het retourneren zijn voor de koper.
  5. Retourzendingen worden 1 keer per week in behandeling genomen.
  6. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer je retourzending is verwerkt. Binnen 14 dagen ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening.

Retourtermijn
Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het item. Het item kan alleen ongebruikt en met originele hangtag geretourneerd worden.

LET OP: items met korting kunnen niet geretourneerd worden.

Retouradres
Ooaki Kids
Tragel 20
8271LN IJsselmuiden